No Doubt tegutseb taas ja tuleb välja uue albumiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwen Stefani
Gwen Stefani Foto: AFP

Gwen Stefani avaldas, et No Doubt’i iuus album valmib hiljemalt kahe kuu pärast. Kõnekaks teeb asjaolu tõik, et viimased kümme aastat pole bänd mitte ühtegi plaati välja andnud, kuid iseenesest on tegu järjekorras kuuenda kauamängivaga, vahendas Monsters and Critics.

Stefani tunnistas, et talle ei meeldi, kui inimesed sellele faktile suurt tähelepanu osutavad, sest viimase kümne aasta jooksul on bändis juhtunud väga erinevaid asju. «Abielud lapsed ja mina sain maha kahe sooloalbumi ja rõivabrändiga. Ja kui nüüd tõesti arvutada, siis võiks meile öelda, et «Vau, te olete väga kiiresti liikunud»,» ütles lauljatar.

Naine pühendas varasemalt bändi kõrvalt aega oma sooloalbumitele ning rõhutas, et nendel olev muusika näitab pigem tema tüdrukulikku ja teatraalselt poolt, kuid No Doubt’is tõuseb ta n-ö tagajalgadele. Stefani arvates on bändiga väga tore uuesti koos tööd teha ja muusikat kirjutada.

«Ma olen uue plaadi tulekust väga elevil. Meie eesmärgid on ühised – tahame, et see album oleks kaasaegne, haarav ja sõltuvust tekitav. Kui teed muusikat, mis inimesteni ka päriselt jõuab, siis oleks see nagu maitseksid verd – sa ei saa enam taganeda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles