«Tantsud tähtedega» galerii: Maarja-Liis Ilusa ja Veiko Ratase proov

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Ratas
Veiko Ratas Foto: Photo Factory

Saate üks favoriitpaare, Maarja-Liis ja Veiko, on Elu24.ee proovi saabudes ametis uue kava koostamisega.



Selgub, et Veiko peab reedel võistlustele sõitma ning jõuab tagasi alles pühapäeval, napilt enne saadet.

«Kui tavaliselt on põhirõhk reedel ja laupäeval, siis nüüd peame juba nädala sees uued kavad valmis saama. Ja kui peaks juhtuma, et Veiko lennud hilinevad…» ei tihka Maarja-Liis lauset lõpetada.

«Mul on seetõttu närvid täiesti läbi ja Maarjal ka. Nüüd sattusitegi proovi just sellisel ajal, kus me vaidleme ja riidleme,» lisab Veiko.

Tantsuproovi jälgides jääb siiski mulje, et nende kahe koostöö sujub väga ladusalt. Vaidlused jätavad üsna sõbraliku mulje ja kriitika näol on tegu just selle konstruktiivse mitte hävitavaga.

«Ma usun, et Maarja on parim võimalik tantsupartner,» kirjeldab Veiko oma kaaslast ja lisab, et ka ülejäänud saates osalejad on väga head. «Aga Maarja on kõige parem,» jääb tantsija kindlaks.

Oma võiduvõimalusi koos Maarja-Liisiga Veiko veel hinnata ei julge. «Las see jääb žürii ja vaatajate otsustada,» arvab ta. Kuigi kolme viimase hulka võiks pääseda küll: «Kõik võimalused on meile antud. Nüüd tuleb vaeva näha ja need ära kasutada.»

Maarja sõnul naudib ta proove koos Veikoga väga: «Raske on ja eks me vahel vaidleme ka, aga siiski on Veiko lahe partner. Ta ei nääkle ilmaasjata.»

Kuigi Maarja-Liis näib tantse omandavat mängleva kergusega, siis ise ta päris nii ei arva. «Ma ei ütleks nii jah. See nädal on küll olnud väga raske. Kõigepealt peab jätma meelde sammud, tants ise tuleb hiljem.»

«Kõige rohkem mõjutab praegu see, et peame igal nädalal kaks tantsu selgeks saama,» kirjeldab lauljanna tantsuõpingute raskusi.

Paljud kunagi saatest välja langenud staarid on öelnud, et tundsid suurt kergendustunnet, kuna tantsuproovid võtsid väga palju aega – liiga palju. Mida arvab sellest Maarja-Liis?

«Kindlasti võib see olla vabastav tunne, kuid kihvt ongi see, et mulle meeldib. Huvitav aeg ja hea trenn,» jutustab Maarja.

«Ma ei ole kunagi varem regulaarselt trennis käinud, aga pärast saadet ilmselt hakkan paar korda nädalas trenni tegema. Prooviks seda vormi säilitada,» lisab ta ning silkab taas tantsupõrandale, et proovi jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles