Lea Liitmaa leidis uue lemmiklaulja saatest «Kaks takti ette»

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Liitmaa
Lea Liitmaa Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Kaks takti ette» praeguste võistlejate taset hindab žüriiliige Lea Liitmaa väga heaks ja tunnistab: «Olen leidnud endale ühe väga lemmiklaulja kindlasti.»

Lea arvates jagunevad «Kahe takti» noored, nagu kõik lauljad üldse, tehniliselt väga headeks lauljateks ja nendeks teisteks, kellel on see miski sees. «Mina, olles ise muusik, mitte laulja, eelistan siiski neid teisi ehk muusikuid.»

Lea Liitmaa sõnul võiks ta vabalt ka sel aastal «Kahes taktis» osaleda, konkurentsi ta ei karda: «1999. aasta, kui mina võistlesin, oli üleüldse «Kahe takti» ajaloo kõige tugevam aasta, mida näitavad ka praegused resultaadid.»

«Kuna selle aasta finalistidelt on Eesti muusikasse tulnud vähemalt 20 originaalplaati, siis ma usun, et keegi seda niipea ei ületa ja praegusel võistlusel ei oleks mulle midagi hirmsamat vastu panna,» seletab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles