Defected in the House toob majja UK naised

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rae
Rae Foto: Club Privé

Sel reedel, 14.novembril, toob klubi Privé üritustesari Defected in the House pidutsejateni kaks andekat ning tunnustatud UK artisti – plaate asub keerutama Miss Divine ning live-etteaste teeb Rae.



Miss Divine on Defected’i esimene nais-DJ, kes on viimased neli aastat Ibiza peoinimesi rõõmustanud. Rae hääl on aga paljudele tuttav Club Privé tuliuue resident-DJ Sandy Rivera lugudest «Can’t Stop» ning «Get it Back».

Peo kütab reedel kuumaks Dave Storm a.k.a Taavi Tuisk, kes on mänginud plaate erinevates klubides üle Euroopa – alates Ibiza superklubidest Pacha ja Space, lõpetades Uraalidega Venemaal.

Alates 01:00 pakuvad silmailu ning jooke mitte leti tagant vaid leti pealt seksikad tantsutüdrukud. Keskööni jagab Bacardi kõikidele klubikülastajatele jooke!

Lisainfo: www.clubprive.ee

***

Miss Divine (UK) on lisaks sünnimaale elanud Itaalias, Poolas ja Ibizal, tihti viibib ta ka Indias, Venemaal ning Miamis.

Ta on viimased aastad olnud resident-DJ mitmes Ibiza klubis – Amnesia, Mambo, Es Paradis, Eden, Es Vive, Savannah ning Hush – on vaid mõned neist.

«Ma ei ole kinni vaid ühes stiilis, kui lugu on hea, siis ma seda ka mängin. Ma olen tuntud selle poolest, et oma seti lõpus Lionel Richiet mängin!» sõnas Miss Divine.


Rae (UK) karjäär muusikas sai alguse 1999. aastal, peale meeletut ja spontaanset suve Ibizal. Jõudes tagasi Inglismaale, kasutas ta ära suvel sõlmitud tutvusi ning hakkas peagi mängima Doncaster’is asuvas vanas laohoones.

Peagi esines ta juba ka kesk ning lõuna Inglismaal ning siis juba kõikjal üle maailma. Rae sai tuntuks tänu energilistele ja nakatavatele settidele, mis algavad kergete vokaaliga lugudega, millele ta pikib vahele sügavaid deep house’i palasid.


Taavi Tuisk (EST) on väljastanud üle paarikümne singli ja remiksi erinevate plaadifirmade all Inglismaal, USA's, Hispaanias, Portugalis, Eestis - mänginud plaate erinevates klubides üle Euroopa - alates Ibiza superklubidest Pacha ja Space, lõpetades Uraalidega Venemaal.

Tema juhtida on raadiosaade «Cabrio» tuntud internetiraadiotes Ibiza Global Radio ja SS Radio UK. Peagi on tulemas ka uus album, millel oodata täiesti uut materjali, vanadest lugudest on plaadil «Music Is Everywhere».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles