Video: Savisaare jaanitulel polnud Keskerakonna siseopositsionääre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaare jaanitulel polnud Keskerakonna siseopositsionääre
Savisaare jaanitulel polnud Keskerakonna siseopositsionääre Foto: kaader Reporter.ee videost

Nagu paljudel varasematel aastatel, kogunes ka tänavu  jaanisimmanile Lääne-Virumaale Hundisilma tallu suur hulk Eesti avaliku elu tegelasi. Võõrustaja oli loomulikult talu peremees Edgar Savisaar isiklikult.

Savisaar on teada hea võõrustaja ja nagu juba tavaks on saanud, olid Hundisilmale oodatud pidutsema Edgari vanad kaasvõitlejad ja teised lähedased sõbrad, vahendab Reporter.ee.

Rahvast muudkui vooris ja tuntud inimesi oli palju - primadonna Kaie Kõrb, ooperitäht Jassi Zahharov, näitlejad Egon Nuter ja Liina Tennosaar, korvpallitreener Andres Sõber ja koolidirektor Lauri Leesi. Suurimaks üllatuskülaliseks oli seekord kirjanik Jaan Kaplinski.

Meeleolu eest hoolitses perekond Maltis eesotsas pereisa Maiduga, üles astusid ka naaberküla Võhma rahvatantsijad.

Kunagine telenägu ja praegune Riigikogu liige Heimar Lenk palus ühel hetkel kogu rahva tähelepanu. Pommuudiseks oli see, et Keskerakonna asutajaliige Uno Laul abiellus eelmisel päeval Riigikogu liikme Marika Tuusiga.

Vaata Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles