Cheryl Cole sunnib meest paarinõustamisele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Maailma seksikaim naine andis väidetavalt oma endisele abikaasale Ashley Cole’ile käsu teraapiasse minna. Kaunitar soovib, et mees vabaneks oma pahedest ning ei petaks teda enam, vahendas Celeb Edge.

Paar lahutas eelmisel aastal, pärast seda kui mees oli naisele juba teist korda teise kaaslasega vahele jäänud. Kuna laual on võimalikud taasühinemise kaardid, on Cheryl alustanud uute reeglite kehtestamisega. «Ashleyle uue võimaluse andmine on Cheryli jaoks suur asi, seepärast ka need uued seadused. Ashley nõustus oma pidutsemistega tagasi tõmmata ning teeb seda nüüd vaid kord kuus. Samuti soovib naine teada, kellega mees koos välja läheb, sest osadel sõpradel on Ashley arvates tema mehele lihtsalt halb mõju,» rääkis allikas.

Lisaks palus Cheryil allika väitel mehel endaga koos teraapiasse tulla. «Cheryl tahab, et mees pingutaks päriselt. Vastutasuks lubas ta olla sõbralikum tema jalgpalluritest sõprade vastu ning keskenduda karjääri asemel rohkem perele.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles