Tanel Tatter: olen Monster Magnetist vaimustunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Wyndorf ansamblist Monster Magnet
Dave Wyndorf ansamblist Monster Magnet Foto: BDG

Täna õhtul astub Rock Cafe laval üles Ameerika rokkansambel

Monster Magnet

, kes nagu selgub, ei jäta külmaks ka meie kohalikke muusika- ja kultuuritegelasi.



PR-mees Tanel Tatter

: «Monster Magnet on üks neist bändidest, mis on alati olnud kuskil kuklas olemas. Tihti avastad ennast ümisemas: «Spacelord mother..» ja siis ei taha ta su peast enam kuhugi minna.



Isiklikult olen vaimustatud, et 11ndal neid ka lõpuks livena saan näha. Mul on sõpru, kelle meelest saab see olema parim viimaste aastate elamus üldse. Kõik mehed, kellel kehas tinti ja meelel Monster Magnet saavad kindlasti elu kogemuse!»




Marek «Cram» Piliste

No Big Silence’ist kommenteerib: «Monster Magnet teeb muusikat, mis mulle tõsiselt korda läheb.



Selles, et MM on võimas laivbänd, veendusin aastal 1999. Mängisime NBSiga kahel kontserdil enne MM, nemad omakorda enne Metallicat..



Klubikontsert peaks aga ju veel võimsam olema! Bänd on lähemal, energia, mis lavalt tuleb, ei põgene mööda lauluväljakut laiali, vaid kontsentreerub väiksesse ruumi.»




Ingrid Peek

, R2 «Reisipalaviku» saatejuht lisab: «Monster Magnet on puhas pauer! See on just see õige rocki vägi, mis lavalt alla pahiseb ja kaasa moššima rebib.



Avastasin Monster Magneti enda jaoks 1999. aastal kui nad Lauluväljakul Metallicat soojendasid – sellest ajast peale on neil  minu muusikamenüüs oma kindel koht olemas ja aeg-ajalt kui elu läägeks kipub, naudin seda raju desserti.



Eriti äge on muidugi bändi juhtfiguur, kitarrist ja laulja David Wyndorf! Rokkiv seksapiil lausa pahiseb temast välja, jõuline ja väge täis, väga cool ja stiilselt mehine. Ja see hääl… Kontsert end rockisõbraks tituleerivatele kodanikele kohustuslik!»



***



Tänane kontsert saab olema igal juhul lausa festivali-mõõtu: kolm aukartustäratavat rockbändi – Monster Magnet (USA),

Nebula

(USA) ja

The Pilgrim Fathers

(UK) – annavad kokku ligi 5-tunnise kontserdi.



Bändi laulja ja liider

Dave Wyndorf

i sõnul on tegu nende unistuste tuuriga, kus nemad on show peremehed: «See on Monster Magneti keskkond ja lisaks kahele lemmikbändile, kellega koos tuuritame, olen valinud välja ka ägedaid filme ja fotosid, mida show taustaks näidata. Garanteerin, et see ei jäta kedagi külmaks!»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles