The Cranberries palub mahla, ingverit ja lillebukette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Cranberries laulja Dolores O'Riordan
The Cranberries laulja Dolores O'Riordan Foto: ITAR-TASS

Õllesummeri peaesineja The Cranberries jab oma soovides korraldajale üllatavalt tagasihoidlikuks. Bänd soovib lava taha vaid orgaanilisi värskeid mahlu, ingverit, värskeid maasikaid, kirsse ja magusate aroomidega lillebukette, kirjutas Kroonika.

Korraldajatel on seejuures ka väike muhe plaan, mis peaks bändi liikmete huulile loodetavasti kerge muige tooma – lisada marja- valikusse omalt poolt ka jõhvikaid (inglise keeles – cranberries).

Teine punt, Queeni maailma tuntuima tribuutbändi Killer Queen laulja Patrick Myers nõuab lava taha vahetult enne esinemist kerget suppi. Suurem söömaaeg palutakse serveerida kohe pärast esinemist samasse. Esmakordselt soovitakse alkohoolsetest jookidest lava taha cavat – nagu öeldud, eelistatakse tavaliselt ikka šampanjat, viskit, viina või muud taolist. Killer Queen palubki kuus pudelit Jaume Codorniu brut`i.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles