Alicia Keys on emaks sündinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alicia Keys
Alicia Keys Foto: SCANPIX

Alicia Keys usub, et sa on emaks sündinud. Lauljatari ja tema kaaslase Swizz Beatzi peres kasvab kaheksa kuud vana poeg Egypt, vahendas Metro Lyrics.

Naise sõnul paneb tema enda sitkus teda vahel hämmastama, eriti mis puudutab unetuid öid. «Ma pole oma töö tõttu nagunii kunagi väga palju magada saanud,» rääkis ta MTV uudistele. «Tihti ütlengi Egyptile, et kas tõesti on see kõik, mida ta suudab. Sa ärkad üles iga kolme tunni tagant, ongi kõik? No kuule! Ma arvan, et ma vist sündisin emaks,» ütles ta ja lisas, et emadus on kaasa aidanud ka tema loomingulisele poolele.

«Viimane aasta on olnud imeline; nii palju õnnistust, võimalus olla ema, naine ja iseennast leida. Emaks olemine on midagi suurejoonelist. See on minu elu kõige lõbusam periood. Mul pole terve elu jooksul nii tore olnud. Tunnen end loomingulisemana. Mõtlen oma plaanid paremini läbi ja üleüldse on kõik lausa sada korda parem.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles