Simply Red läheb laiali

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simply Red
Simply Red Foto: Reuters / Scanpix

Inglise popp-bänd Simply Red läheb 2009. aastal laiali, kui täitub nende 25. aastapäev.

Juhtlaulja Mick Hucknall rääkis, et bändi liikmed lähvad paari aasta pärast peale lõplikku kontserti oma teed, vahendab contactmusic.

Veel lisas laulja, et neil ei ole plaanis enam mitte üht uut singlit välja anda. Seega jääb nende viimaseks looks «The World And You Tonight».

Tänaseks on muusikud 23 aasta jooksul välja andnud 12 albumit.

Hucknall rääkis intervjuus, et veerand sajandit on koosolemiseks piisavalt pikk aeg ükskõik kellele ning lisas, et tal on juba tulevikku planeeritud sooloprojektid.

«Simply Red saab otsa. Ma olen otsustanud, et 25 aastat on rohkem kui küll, nii et 2009. aasta jääb Simlpy Redi viimaseks tuuriks,» seletas mees.

«Ma just lõpetasin r’n’b muusiku Bobby Blandi auks tehtud albumi lindistamise. See on minu isiklik ettevõtmine ja ma olen seda täiel rinnal nautinud. Ma tunnen, et just nüüd on õige aeg loole punkt panna ning album «Stay» jääb Simply Redi viimaseks.»

Veel avaldas Hucknall lootust, et saab peale bändi laialiminekut uutmoodi muusikat tegema hakata. «Ma tahan olla rohkem 60-ndate r’n’b-st mõjutatud ning leiutada ise uuttüüpi muusikat,» rääkis muusik.

«See on suur väljakutse ja ma ei saa teha seda Simply Redi nime all.»



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles