Veefestivali „Watergate“ raames kuulutatakse laupäeval Pärnu jahtklubis välja suvepealinna parim kalaroogade valmistaja.
Laupäeval selgub Pärnu parim kalaroogade valmistaja
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Watergate’i“ pressiesindaja Kristiina Garancise sõnutsi pakkusid Pärnu toitlustusasutused, mis soovisid konkursil osaleda, välja kalaroa vastavalt koka fantaasiale.
„Üheks märksõnaks oli kindlasti „paindlikkus“ tooraine suhtes, sest kala liikumist vees ja selle kättesaadavust on keeruline planeerida,“ rääkis Garancis.
Kalatoite hindas žürii eesotsas räime suure fänni ja kohalike toitude propageerija Dimitri Demjanoviga. Veel kuulusid žüriisse Tõnis Mägi ja Ivo Linna. Hindajad jälgisid peale toidu välimuse ja maitse hinna ning kvaliteedi suhet.
Pärnu parim kalatoidu valmistaja selgub jahtklubis laupäeval kell 15.