Hannah esines online-ajakirja i-Marbella.com sünnipäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

i-Marbella.com tähistas oma 2. sünnipäeva 11. juunil suure peoga Marbella kuumas rannaklubis Suite del Mar, kus õhtu peaesinejaks oli popstaar Hannah.

Eesti ärinaise Annika Urmi projekt on võrreldes eelmise aastaga oluliselt suuremaks kasvanud, nimelt on olemas i-Marbella hispaania- ja venekeelne versioon, mida veab Tene Sommer.

i-Marbella tiim on kahe aasta jooksul samuti märgatavalt kasvanud ning veebileht on liidripositsioonil Costa del Soli online-ajakirjade seas.

Ürituse peaesinejaks oli Eestist pärit popstaar Hannah, keda võiks nimetada Londoni klubide kuningannaks. Hannah' hittidele Suite del Maris elasid kaasa nii kohalikud kui ka mõned külalised Eestist, näiteks Kätlin Maran ja Helen Roonet.

i-Marbellat tulid õnnitlema paljud kohalikud ärihaid nagu Ascari ringrajaklubi asutaja ja omanik Klaas Zwart, BMW, Pagani jpt maaletooja ja autoärimees Mario Guarnieri, kinnisvaramagnaat Kristina Szekely, John Thomson Marbella Clubist, Ferrari jt luksusautode maaletooja Jose Carlos Salamanca ning samuti mõned liikmed Hispaania kuulsast Rodriguezte perekonnast.

Vaata tervet galeriid SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles