Hainz sai Rabarockilt kaasa pungiüllatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikute laulja Hainz
Kosmikute laulja Hainz Foto: Kosmikud.ee

Elu24 uuris möödunud nädalavahetusel peetud rockifestivali külastanud Kosmikute lauljalt Meelis Hainsoolt alias Hainzilt saadud elamuste ja muljete kohta.

Mis sulle tänavuse Rabarocki juures meeldis?

Sel aastal ei olnud ühtegi bändi, mida ma oleks tahtnud n-ö veri ninast väljas kuulama jõuda. Lähen tavaliselt festivalile melu sisse, kohtun sõpradega, keda pole ammu näinud, käin ühest telgis, teises ja kuulan artiste eemalt. See ongi minu jaoks festivali mõte.

Mõnes mõttes ongi hea, et eelmisel aastal Rabarock vahele jäi, tundus, et rahval oli suurem huvi. Võikski olla üle ühe aasta. Samas ei häirinud, et palju rahvast oli. Platsi oli suurem ja uue paigutusega, ruumi oli ka palju, et selline trügimismoment jäi ära.

Kui bändidest rääkida, siis mina polnud kunagi kuulnud ansamblit Kurjam. See oli väga vaimukas punk. Muusika muusikaks, aga just selline üllatusmoment jällegi. PIL’i nägin mina 1988. aastal Rock Summeril.
Huumorit oli veel – Soome band Teräsbetoni on huumoriklassika vanakool, kuid endiselt uues võtmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles