Keda peab Didi Eesti parimaks live-bändiks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ditmann
Indrek Ditmann Foto: Erakogu

Elu24 uuris möödunud nädalavahetusel peetud rockifestivali külastanud Augustibluusi festivali korraldajalt Indrek Ditmannilt saadud elamuste ja muljete kohta.

Milliste muljetega lahkusid tänavuselt Rabarockitl?


Enne Rabarocki uskusin, et peamiseks põhjuseks sel aastal festivali külastada on Public Image Ltd esinemine, mis mul 1988. aastal Tallinnas nägemata jäi.

Tõelise elamuse sain aga ansamblite NoMeansNo ja Anal Thunder live’dest. Ka Eesti parim live-bänd Winny Puhh oli tasemel nagu alati – vihmast hoolimata sai see algusest lõpuni ära vaadatud.

Seekordne Rabarocki festival jääb meelde mõistlikult planeeritud festivaliala ja väga hea korraldusega. Hea on teada, et hoolimata esimesel päeval sadanud vihmast oli rahvast platsil palju ning korraldajaid see majanduslikus mõttes keerulisse olukorda ei pannud.

Mida toob kaasa kontsertsuvi?

Loomulikult ootan mina 5. ja 6. augustil Haapsalus toimuvat festivali Augustibluus. Viimastel aastatel on see muusikaüritus kasvanud päris suureks ning loonud võimaluse pakkuda kuulajaile bluusimaailma absoluutsesse tippu kuuluvaid artiste. Mõlemal päeval astuvad lavale sel aastal mitmete bluusiauhindadega pärjatud ameeriklased – reedel Trapled Under Foot Kirk ja laupäeval Kirk Fletcher. Ka kodumaiste eriprojektide osakaal on sel aastal suur – nendes teevad kaasa näiteks Tõnis Mägi, Ivo Linna, Tanel Padar, Kaire Vilgats, Raul Vaigla, Margus Kappel ja paljud teised. Lisaks on kahe päeva jooksul kokku kuuel laval üles astumas üle 20 ansambli ja artisti Soomest, Brasiiliast, Austraaliast, Hispaaniast, Rootsist ja Venemaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles