Eestlased saavad osa järjekordsetest kuninglikest pulmadest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürst Albert II ja tema väljavalitu Charlene Wittstock.
Monaco vürst Albert II ja tema väljavalitu Charlene Wittstock. Foto: AFP

Järgmise nädala laupäeval astuvad abiellu Monaco vürst Albert II ja tema väljavalitu Charlene Wittstock. Kuninglikust laulatusest teeb otseülekande TV3.


Monaco vürsti Albert II ja tema väljavalitu Charlene Wittstocki kuninglik laulatus toimub vürstipalee siseõuel. Laulatuse viib läbi Monaco peapiiskop Bernard Barsi.

Laulatusele pääseb 800 kutsutut, kuid lossiuksed on avatud veel 3500 inimesele, kes saavad võtta istet paleeväljakul. Külaliste vahelt, mööda punast vaipa, sammub Giorgio Armani kleiti kandev Charlene isa käevangus altarini.

Samuti näeb otseülekandes, kuidas kuninglik pruutpaar sõidab Lexuse luksusliku hübriidautoga LS 600h L läbi sadama Sainte Dévote kirikusse, kuhu vastne vürstinna Charlene jätab oma pruudikimbu. Rahval on võimalus kuninglikku paari tee ääres tervitada. Kui laulatus on lõppenud, helisevad Monaco kõigi seitsme kiriku kellad.

Kaheosaline otseülekanne «Kuninglikud pulmad» on TV3 eetris 2.juulil kell 18.00 ja 19.10.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles