Laura Kallasvee avab fotonäituse DJ-maratoniga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kallasvee näitus «Käsitöö»
Laura Kallasvee näitus «Käsitöö» Foto: Laura Kallasvee

Selle nädala reedel, 26. oktoobril kell 23.00 avab fotograaf Laura Kallasvee klubis UpUp oma fotonäituse «Käsitöö» suure peoga, kus muusikat mängib üle tosina DJ.

Lounge-klubi UpUp seinu kaunistab alates reedest Laura Kallasvee fotonäitus «Käsitöö».

«See on portreeseeria minu hetke lemmikmodellidest. Eesmärgiks oli teha midagi intensiivset ja äkilist. Igal pildil toimub väike mäss. Aga ahistav detail ei kõiguta piltidel ilutsevaid superkangelastest kaunitare. Fotod valmisid tegelikult juba kevadeks, nüüd aga leidsin täpselt sobiva koha, kus töid eksponeerida,» rääkis Laura Kallasvee näitusest.

Näituse avapidu kujuneb tõeliseks DJ-maratoniks, klubi UpUpi kahel korrusel astub reede õhtul ja öösel pulti üle tosina DJ: Siim Nestor, Raul Saaremets, L.Eazy, Madis Nestor, Heivi Saaremets, Andrevski, Heidy Purga, Rain Tolk, Villu Kraan, Sten Sheripov, Tritse, Erkki Tero, Tarrvi Laamann ja üllatuskülalised.

Peo teemaks ja riidekoodiks on «valge & must».

Lisaks fotodele pakub visuaalnaudingut ekraanidel spetsiaalselt selleks õhtuks Ulvi Tiidu ja Märt Kivi ühistööna valminud efektne animatsioon.

Klubi UpUp (Estonia pst 1/3) avab uksed pidulistele kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles