Galerii: Thirty Seconds to Mars Tallinna Lauluväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika ansambel Thirty Seconds to Mars andis Tallinna Lauluväljakul kontserdi hinnanguliselt ligi 12 000 pealisele publikule. Haiguse küüsis vaevelnud bändi liider Jared Leto sellest laval suurt numbrit ei teinud ning sai hakkama tõeliselt vahetu ja hea show’ga.


Ei ole palju neid muusikuid, kes sellise rahvamassiga nii pikalt ja põhjalikult suheldes nad ümber sõrme keerab ning enda pilli järele tantsima paneb. Jared Leto ja Thirty Seconds to Mars said sellega hakkama. Fännidel ei tule uut kontserti kaua oodata – mees teatas Twitteris, et 2. novembril antakse kontsert Riias ja 3. novembril esinetakse Vilniuses.

Tallinnas kõlanud lood:

«Escape», «A Beautiful Lie», «Attack», «Search And Destroy», «This Is War», «100 Suns», «Vox Populi», «L490», «Alibi», «From Yesterday», «The Kill», « Closer To The Edge», «Night of The Hunter», «Hurricane» ja «Kings And Queens».

Vaata galeriid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles