Selgus Eesti parim Angry Birds mängija!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angry Birds on mobiilseadmetele loodud mäng, kus linnud püüavad kätte maksta linnupesast mune varastanud sigadele.
Angry Birds on mobiilseadmetele loodud mäng, kus linnud püüavad kätte maksta linnupesast mune varastanud sigadele. Foto: Internet

Nokia initsiatiivil korraldatud maailma populaarseima mobiilimängu Angri Birds Eesti meistrivõistlused selgitasid Eesti parima Angry Birds mängija, kelleks osutus Randar Rakverest.

Pingelise finaali tulemusena võtsid üksteisest mõõtu erinevates linnades peetud eelvoorude võitjad. Üllatusi oli palju, sest seniste tulemuste põhjal favoriidistaatuses Sonn117 sai küll esimeses voorus loovutusvõidu, kuid teises voorus pidi tunnistama RixTwixi paremust. Ka teise tipptulemuse teinud EosBamsi langes mängust juba teises voorus. Meistritiitli nimel jäid lõpuks heitlema s22su Tallinnast ja Randar10 Rakverest.

Randar on 14- aastane spordipoiss, kes tuli finaalvõisltustele tegelikult kaasa elama oma Rakvere eelvooru võitnud vennale Sanderile. Kuna vend finaalvõistluseks kodus hoogsalt valmistus, ei jäänud sellest kõrvale ka Randar. Et meistritiitel koju tuua, treeniti koos päeval ja ööl. Treeningu käigus sai Randarile selgeks, et temalgi võiks olla shansse ja Pärnusse kohale jõudes registreerus ka ise osalejaks. Otsus oli õige, sest päeva lõpuks oli just Randar see, kes võib ennast nüüdsest nimetada Eesti esimeseks Angry Birds meistriks. Uue Nokia N8 nutitelefoni omanikuna on tal võimalik oma oskusi veelgi lihvida.

Auväärne teine koht kuulub s22sule, kolmandana väljus võistlusest Rixtwix ja neljandana viis suure Angry Birds mängulinnu endale koju Alfred123.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles