Netiraadiot kuulatakse juba 56 riigis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netiraadio
Netiraadio Foto: Netiraadio

Netiraadio eestvedaja Juko-Mart Kõlar ütles, et raadio kuulajaskond on kasvanud jõudsalt ning esimese uuendusena käivitati selle ingliskeelne versioon.

«Raadio üheks peamiseks eesmärgiks oli pinnale tuua eesti muusika, mis oli seni teenimatult varju jäänud. Seda suurem rõõm on teatada, et Netiraadio käivitamisest alates on 48 artisti-bändi saatnud meile oma uuemat-senitundmatut ja väga head loomingut, mis on suures osas jõudnud ka juba meie playlist'idesse. Samuti oleme väärtuslikku materjali saanud mitmetelt väiksematelt plaadifirmadelt, kelle toodang on kogumisel ja kõlab lähiajal meie eetris,» ütles Netiraadio eestvedaja Juko-Mart Kõlar.

«Meie jaoks on tähtis sisu, muusika ja teostus! Saatke meile oma parimaid muusikalisi tegemisi - Netiraadio mängib neid! Eesti muusika on hea! Austage meie tegijaid nii nagu nemad teid ja teie tegemisi!» lisas Kõlar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles