Rannapargis algavad lastehommikud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannapargis toimuvatel lastehomikutel võib näha nutikat koeratüdrukut Lottet ja teisigi toredaid tegelasi. Foto on illustreeriv.
Pärnu Rannapargis toimuvatel lastehomikutel võib näha nutikat koeratüdrukut Lottet ja teisigi toredaid tegelasi. Foto on illustreeriv. Foto: SILJA KAIGU/PM/SCANPIX BALTICS

26. juunist kuni 14.augustini toimuvad Pärnu Rannapargis pühapäeviti erinevatel teemadel lastehommikud, kus saab mängida, tantsida ja muud moodi lõbusalt aega veeta. 

26. juunil on folgipäev. Toimuvad rahvuslikud mängud, tantsud ja laulud. Päeva juht Kaval Ants räägib lugusid „Kaval-Antsust ja Vanapaganast“. Lastel võimalik tutvuda erinevate muusikainstrumentidega ja rahvakommetega. Toimub regilaulu kirjutamine.

3. juulil on spordipäev. Pävajuht Pipi Pikksukk viib läbi kiiksuga jalgpallimängu, täpsusviskeid, võistlusi ning mänge. Kavas on Zumbatomic®, karate demonstratsioonid ja rattasõit.

10. juulil on karnevalipäev, mida juhivad on Lotte ja Saabastega kass. Toimuvad lasteetendused, lastekarneval, maskide valmistamine ning mängud-tantsud.

17. juuli on leiutajate päev. Päevajuht Lotte teeb põnevaid katsetusi. Kohal on trikimehed, akrobaadid, võimlejad. Lastele tutvustatakse huvitavaid mänguasju ja räägime lugusid „Leiutajate küla Lottest“.

24. juuli on kunstipäev. Päeva juhi Karlssoniga joonistatakse „väga üksildast väikest kukke“, meisterdatakse näpunukke. Toimub tantsu töötuba, voolitakse savi ja tutvustatakse põnevaid lauamänge.

31. juuli on seikluspäev. Päevajuht Vandersell katsetab erinevaid matkavahendeid, üles on pandud seiklusrada. Lastele räägitakse lugusid „Vandersellidest“ ja matkade ohutusest ning ohutusvarustusest.

7. august on muusikapäev. Päevajuht Mary Poppins korraldab mudilastele laulu-tantsupidu . Mängitakse pilli ja õpitakse ise põnevaid pille mängima ja tantse tantsima. Räägitakse lugusid Mary Poppinsist.

14. august on merepäev. Mereröövli tütar Arabella õpetab surfamist, aerutamist ning purjetamist kuival maal. Toimuvad merega seotud mängud ja võistlused.

Kõige pisemad saavad lastehommikutel batuudil hüpata.

Lastehommikud algavad kell 11 ja on tasuta.

Lastehommikuid toetab Pärnu linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles