Eesti muusika suurpidu «Kokkutulek» jääb ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers
Smilers Foto: Ardi Ilves

Eesti muusika suurpeo korraldajad teatasid oma kodulehel, et juuli alguseks välja reklaamitud üritus «Kokkutulek» jääb ära. Piletid ostetakse tagasi.

«Head sõbrad, kokkutulekuga tahtsime me teha midagi uut, mõnusat ja natuke teistmoodi asja Eesti suveürituste sekka, kus oleks põhirõhk muusikal mitte läbustamisel. Et oleks mõnus ilusas linnas kõigil nautida head kodumaist loomingut nende parimate esitajate läbi. Et oleks Eesti muusikutel võimalus koos olla, juttu puhuda, väikese mõdu juua ja teiste tegemisi ühes kohas ja korraga vaadata, kuulata. Kahjuks tekkis ootamatult olukord, millele me ei suutnud leida positiivset lahendust seega peame kurvastusega teatama Kokkutuleku ärajäämisest. Kõik piletid ostetakse tagasi,» kirjutatakse ürituse «Kokkutulek» kodulehel.

Haapsalus pidid esinema Singer Vinger, Smilers, Tanel Padar & The Sun, Metsatöll, Mahavok, Kukerpillid, Karavan, Regatt,  Külalised, Vägilased, Bedwetters, Getter Jaani, Ines, Shanon, Ska Faktor, Traffic, Ott Leppland, Laura Põldvere, Supernova, Paha Polly, HND, Mari Pokinen, Lenna Kuurmaa, Unenäopüüdjad, Birgit Õigemeel, Margus Vaher, Urban Symphony, Noorkuu, Liisi Koikson, Pantokraator ja Bombillaz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles