Victoria Beckham näitas tselluliiti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckhami põlv
Victoria Beckhami põlv Foto: Metro.co.uk

Oma saleda figuuri ja trimmis keha poolest tuntud briti kuulsus Victoria Beckham paljastas, et ta polegi ideaalne.

Nimelt jäi naine lühikest, halli värvi minikleiti kandes kõmufotograafide kaamerate ette ja nende tehtud piltidel on näha, et Beckhami põlved on hakanud vananemise märke näitama, kirjutab tmz.com.

«Proua Beckham on siiani kuulutanud, et ta kehal pole grammigi tselluliiti. Meie tehtud fotod lükkavad selle ümber,» laususid fotograafid.

Victoria Beckham lähikonda kuuluva allika andmetel valmistub staar ansambli Spice Girls turneeks ja treenib oma keha vormis hoidmiseks pidevalt.

«Victoria teeb trenni ja sööb tervislikult. Mis aga tema põlvedesse puutub, siis üle 30-aastastel naistel hakkavadki teatud kehapiirkonnad raskusi valmistama. Need pole enam nii trimmis ja ka regulaarne treening ei pruugi aidata,» sõnas allikas.

Allikas lisas, et proua Beckham on kaalunud oma põlvedele rasvaimu teha lasta.

«Ta on isegi Nicole Kidmani käest selle kohta uurinud. Kidman on seda lasknud põlvedelt tselluliiti eemaldada juba mitu korda,» selgitas Victoria Beckhami lähikondlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles