Video: kiropraktik on Eesti aasta isa sohipoeg?

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Sissas
Hans Sissas Foto: Raigo Pajula

Vähemalt üks mees ei pea äsja aasta isaks valitud Hans Sissast tiitli vääriliseks - Rainer Kägo väidab reporter.ee videolõigus, et on Sissase poeg, keda Hans pole 45 aasta jooksul omaks tunnistanud.

«Tal oli kaks naist korraga ja minu ema ta ei valinud. Ta pole isegi viitsinud ühelegi mu kirjale vastata,» rääkis pikka aega Rootsis elanud tunnustatud kiropraktik, kes praegu töötab Eestis, edastas reporter.ee.

«See jutt ei ole niimoodi, ma ei tea, miks ta nii väidab – kõigil on isa, kuid ma arvan, et ma tean, mis ma olen teinud,» sõnas Hans Sissas.

Eesti Naisliidu esinaise Siiri Oviiri sõnul uuritakse aasta isa tausta, kuid see uudis tuleb talle üllatusena.

«Võib-olla ema ei tahtnud, et isa oleks seal kõrval, ka niisuguseid situatsioone on, see on liiga ränk süüdistus täna,» arvas Oviir.

Praegu saaks isa-poja suhte tõestada DNA-test.

«Seda pole vaja, ma arvan, et kui ta soovib mind enda isaks pidada, siis ma olen selle eest talle tänulik - pidagu,» sõnas aga Sissas.

Hans Sissasel on kolm last ja kuus lapselast ning võrulane on Eesti Ema monumendi idee ja kaheksa raamatu autor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles