Harris kaotas Hefneri mahajätmisega pool miljonit dollarit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ja Crystal Harris
Hugh Hefner ja Crystal Harris Foto: AP


Crystal Harris oleks Hefneri otse altari ees maha jätmisel teeninud ligi pool miljonit dollarit. Playboy asutaja ja temast 60 aastat noorema modelli pulmad pidid toimuma möödunud nädala laupäeval, vahendas Monsters and Critics.

Laulatusele oli kutsutud ligi 300 külalist. Teade pulmade ära jäämisest avaldati kõigest viis päeva enne seda püha üritust – Crystal Harris otsustas umber ning kolis Playboy häärberist välja. Allikate väitel sõlmis Crystal Harris meediaväljaannetega kokkuleppe, et kui naine mehe altari ees maha jätab, teenib ta sellega ligi pool miljonit dollarit.
«Crystal tahtis Hef’I altari ette jätta. Öelda talle, et ta ei suuda seda teha ning siis mööda kiriku vahekäiku minema kõndida,» rääkis allikas ajalehele New York Post.

Pulmadest pidi valmima tõsielusari ning kui Crystal oleks plaaniga kaasa läinud võinuks ta oma eksklusiivintervjuu eest just sellise summa teenida. Modelli suhe Hugh Hefneriga sai alguse 2009. aasta jaanuaris. Paar teatas oma kihlumisest mullu detsembris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles