Räppar Nicki Minaj ründas teda solvanud ajakirjanikku

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicki Minaj
Nicki Minaj Foto: Instagram / Instagram

Seksisümbol ja paljude arvates parim naisräppar maailmas Nicki Minaj sattus skandaali, kui tuli avalikuks tema kirjavahetus Kanada ajakirjanikuga, kes oli «solvanud» tema muusikat.

Nicki Minaj kirjutas läbi Twitteri kirja  Torontos elavale ajakirjanikule Wanna Thompsonile, kes oli kritiseerinud naise muusikat ja stiili, vahendas Global News.

29. juunil säutsus Thompson: «Kas sa tead, kui tore see oleks, kui Nicki hakkas avaldama rohkem täiskasvanulikuma materjaliga laule? Mitte mingit lapsiku sitta. Lugusid, milles ta räägib eelmistest suhetest, ülemus olemisest, raskustest jne. Ta saab varsti 40 ja ta peaks uue suuna valima.»

Wanna Thompsoni säuts.
Wanna Thompsoni säuts. Foto: Twitter

Nicki Minaj vastas sellele säutsule nimekirja lauludega, millel tema arvab olevat täiskasvanulikum sisu.

Thompson säutsus siis selle kohta, et Nicki oli talle saatnud privaatse sõnumi. Thompson kirjutas: «Nicki Minaj näitas täielikku #kuninganna käitumist, kui ta kirjutas mulle privaatse sõnumi ja solvas mind mitmel korral süütu arvamuse pärast tema muusika osas, samal ajal ahistavad mind tema fännid ja saadavad mulle surmaähvardusi. See EI OLE okei.»

Wanna Thompson räägib Nicki Minaj erakirjast
Wanna Thompson räägib Nicki Minaj erakirjast Foto: Twitter

Selle järel avaldas ajakirjanik ekraanipildi Nicki saadetud kirjast. Räppar kirjutas: «Kui sinu kole perse oli 24, kas sa olid siis peaaegu 30? Ma olen 34. Ma olen peaaegu 40? Lol. Ja kuidas on see muusikaga seotud?»

Minaj jätkas: «Söö riista, sa vihkav lehm. Lihtsalt ütle, et sa oled kade, ma olen rikas, kuulus, intelligentne, ilus ja edasi! Aga oota. Aga jäta mu munad alles. Ma olen väsinud sellest, et sa neid imed».

Nicki Minahi vastus
Nicki Minahi vastus Foto: Twitter

Thompson vastas Minajile: «Ma toetan 100% seda, mida ma sinu muusika kohta ütlesin ning see ei olnud pahatahtlik torge, vaid kriitika. Ma olen näinud, kuidas inimesed on Twitteris mitmel korral rünnanud. Nad rääkisid, kas sinu juustest, sinu kehast, sinu muusikast ning ma läksin mitu korda sinu eest lahingusse.»

Thompsoni vastus
Thompsoni vastus Foto: Twitter

Pärast seda, kui Thompson avaldas ekraanipildid Twitterisse, hakkasid mitmed Minaji superfännid ajakirjanikku ründama. Thompson rääkis The New York Timesile, et ta vallandati tema praktikakohast KarenCivil.com-ist ning on saanud sotsiaalmeedias mitmeid tapmisähvardusi.

26-aastast ajakirjanikku on ahistatud läbi kõikide tema sotsiaalmeediakanalite, nende seas Twitter, Instagram ja Facebook, ning talle on ka kurja sisuga kirju saadetud. Mõned inimesed on isegi tema telefoninumbri teada saanud.

«Ma ei sooviks seda isegi enda kõige hullemale vaenlasele,» sõnas Thompson, ja lisas, et ta on füüsiliselt ja vaimselt kurnatud.

Selle järel hakkas levima ajakirjanikku toetav hashtag #IStandWithWanna, milles inimesed toetasid Thompsonit.

Pärast kogu loo avalikuks tulemist jagunesid Minaji fännid kahte leeri: ühed ütlesid, et laulja läks liiga kaugele, teised ütlesid, et Minaji reaktsioon oli õigustatud.

Nicki Minaji toetajad:

Räppar Nicki Minaj ei ole ise kogu teemat veel kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles