Maakaitsepäeval kõlab ohtralt muusikat

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus näeb taas orkestrite vigurmarssimist.
Tartus näeb taas orkestrite vigurmarssimist. Foto: OVE MAIDLA/PM/EMF

Kolmapäeval ja neljapäeval kuuleb maakaitsepäeva ürituste raames Tartus ohtralt muusikat.

Kaitseliidu peastaabi avalike suhete osakonna nooremstaabiohvitseri Merle Otti teatel saavad kontserdid Tartu Raekoja platsil alguse 22. juuni õhtupoolikul rahvusvahelise puhkpilliorkestrite galakontsertiga.

Kell 16.30-17.45 saab kuulata Kaitseliidu Ühendorkestrit. Solistid on Kristi Roosalu ja Peeter Kaljumäe. Pärast vahepausi alates kella 19st esinevad Soome mereväe orkester ja Läti kaitseväe peastaabi orkester koos Läti presidendi auvahtkonnaga.

Kell 22 algab Toomemäel Raivo Trassi juhtimisel kontsertkavaga “Ütles Lembitu” Võidupüha muinastule süütamise üritus. Kontserdil esinevad 12 koori ja solistid on Peeter Volkonski, Lauri Õunapuu ning Mari Kalkun. Pool tundi enne keskööd süütavad noorkotkad ja kodutütred muinastule.

Neljapäebval, 23. juunil algab Vabaduse puiesteel 15 minutit pärast Võidupüha paraadi lõppu suur vigurmarssimine Võidupüha auks.

Raekoja platsil algab kell 13.30 Maakaitsepäeva kontsert “Tuli tuleb”. Esinevad Kaitseliidu Tartu maleva akadeemilise malevkonna orkester Popsid ja Ühendatud motomeeste koor.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles