Punkar Aknool sai rämedalt tappa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 12
Kanal 12 Foto: Kaader videost

Punkaulupeol Kanal 12-e saatejuhi Kairi Rondo rinnad paljastanud punkar Aknool peksti eile öösel tundmatute isikute poolt läbi.

«Haiglas: murtud ninaluu, hammas, peapõrutus, nägu sassi pekstud, mälukaotus. Viieaastasele pojale kes peksmise tunnistajaks oli - trauma kogu eluks. Peksja oli mind ka vereloigus filminud,» postitas Aknool eile hilisõhtul oma Facebooki seinale.

Kanal 2 uudistemagasin Reporter pani kõmumaigulise ja klikketõotava klipi oma kodulehele üles esmaspäeval 13. juunil. Elu24le teadaolevalt oli Aknooli Facebooki seina aadress postitatud Reporteri kodulehele kõnealuse klipi alla.  Aknooli peksmine toimus kaks päeva hiljem, 15. juunil.

Klipi kommentaarid kutsusid pea eranditult üles Aknooli füüsiliselt noomima. Elu24le info edastanud allika sõnul on need kaks asja ilmselt omavahel seotud.
 

Skandaalsuse poolest on Aknooli tegu võrreldav sellega, kui Inglismaa punkansambel Sex Pistols 1976. aastal Bill Grundy telesaates ropendas. Seegi oli ennekuulmatu. Peksa sai Sex Pistolsi liige Johnny Rotten hiljem hoopis selle eest, et julges kirjutada loo «God Save The Queen» sõnad: «God save the queen/She ain't no human being/And there's no future/In England's dreaming».

Rottenit peksid noored rojalistid. Kes tõstsid käe Aknooli vastu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles