Palju õnne! Tšellist Silvia Ilves ootab neljandat last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Kuld ja Silvia Ilves.
Jaak Kuld ja Silvia Ilves. Foto: Erakogu.

Oh seda rõõmu! Tšellist Silvia Ilves ja tema kihlatu Jaak Kulla pere saab peagi juurdekasvu, sest Silvia ootab beebit

Silvia ei tea veel, kas saab poisi või tüdruku, kuid on igati elevil. Silvial on juba kolm poega. «Iga lapse ootus on omamoodi erinev,» lisas staar. Tema kihlatu Jaaguga on see aga esimene ühine laps. 

Silvia ja Jaak kohtusid umbes aasta eest ja kihlusid maikuus. Naise jaoks tuli ettepanek abielluda tegelikult suure üllatusena, sest mitte väga ammu on üheskoos läbi elatud küllaltki raskeid aegu, mis suhet ja üksteist kõvasti proovile on pannud. «Ta on pidanud palju pingutama. Olen keerulise iseloomuga inimene, nagu ikka vahel muusikud,» rääkis Silvia Elu24-le. 

Ettepanek leidis aset Silvia ja Jaagu esimeses kohtumispaigas, lõkke ääres, peale naise jaoks suurt väljakutset esitanud kontserti. «Esmalt pidi ta tund aega kuulama minu vingumist, kui raske oli. Vaidlesin veel vastu, et mis me ikka keset ööd pannkooke hakkame tegema.» Kuid kellaaja järgi tänasesse päeva jõudnuna esitas Jaak tähtsa küsimuse. Raskete aegade läbitegemine on mehele hoopis kinnitanud, et leitud on õige inimene.

Palju õnne ka Elu24 toimetuselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles