Mel Gibson evakueeriti oma kodust

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi näitleja Mel Gibson evakueeriti koos oma perega nende Malibu villast, kuna tuli levib üha edasi.

Richard Gere, kes nägi tulekahju lennukist lennates Hollywoodi poole, ütles, et see ulatub nii kaugele, kui sa mõlemas suunas näed, vahendab Wenn.

«Suits oli ka meie lennukis, kui me sellest üle lendasime,» kirjeldas näitleja.

Ka Hollywoodis külvab tuli kaost. Näiteks on mitmete näitlejate lemmikrestoran Nobu kinni ning seal antakse süüa ainult tuletõrjujatele

Sarja «24» filmimine on edasi lükatud peale seda, kui suits mattis koha, kus Kiefer Sutherland ja tema meeskond filmima pidid.

Paljude teistegi staaride kodud võivad olla ohus, kaasaarvatud Jennifer Anistoni, Pierce Brosnani, Stingi, Bill Murrayi, Robert Redfordi, Courteney Coxi, David Arquette’i, Tom Hanksi, Richard Gere’i, Goldie Hawni ja David Duchovny omad.

Sean Penni maad ning ka treiler on langenud tuleroaks. California kuberner Arnold Schwarzenegger on välja kuulutanud hädaolukorra, kuna umbes New Yorgi suurune maatükk on tugeva tuule tõttu maatasa põlenud.

Vaata ka videot California metsatulekahjude olukorrast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles