Robbie Willamsi püksid kärisesid keset esinemist lõhki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SCANPIX

Take Thati tuuril soololauluga üles astunud Robbie Williams sattus laval kitsikusse. Mehe pükste õmblused andsid järele ning riie rebenes otse publiku silme all, vahendas Monsters and Critics.

«Olen nii elevil, et isegi mu püksid rebenesid,» ütles Williams fännidele. Samal ajal kui telekaamera mehe pükstele keskendus, utsitas laulja fänne sellest vahejuhtumist videosid tegema ja neid internetis levitama. Vaatamata piinlikule vahejuhtumile püsis Williams justkui vapra sõdurina katkiste pükstega laval ning rebis need hoopis jalast pärast loo «Angels» esitamist.

«Keegi ei oleks seda ilmselt märganudki, Robbie pani selle ise suure kella külge. Pärast kõiki neid aastaid tahab ta ikka tähelepanu keskpunktis olla. Tal ei tundnud üldse piinlik olevat,» rääkis kontserdile Walesist kohale tulnud fänn Natalie Murray ajalehele Metro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles