Club Atlantis rabab enneolematu peoga Emajõe kallastel!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Atlantis rabab enneolematu peoga Emajõe kallastel!
Club Atlantis rabab enneolematu peoga Emajõe kallastel! Foto: Club Atlantis
Kolmapäeval 22. juunil toimub Club Atlantises suur koolilõpu ja suvealguspidu - jaanipäeva Warm-Up Party, mis haarab enda alla nii klubi kui ka Atlantise esise väliala.
Enneolematu ulatusega pidu toob kolmapäeval lavale äsja oma uut plaati esitlenud kõikidele teada ja tuntud ning armastatud legendaarse Terminaatori ning pakub võimalust nautida kaunist suveööd - ehk pidutseda on võimalik klubis sees või spetsiaalselt piiratud välialal, kus töötab kohvik, on istumiskohad ja vaade Emajõele. Puldis lisavad peole pöördeid DJ Ivo Ukris ja DJ Simon Jay!
 
Peo muudab kahtlemata meeldejäävaks ka Emajõel süüdatav jaanituli, Captain Morgani isiklik kohaolek ning muidugi fotojäädvustused. See on erakordne, ainulaadne üritus, mille sarnast pole Tartus varem olnud ning see on kahtlemata parim, mis enne jaanipäeva on plaanidesse mahutada.  
 
Lisainfo: www.atlantis.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles