New Yorgi kuulsa kaubamaja vaateakendel ilutseb Grace Kelly väljapanek

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Life. "Remembering Grace".
Ajakiri Life. "Remembering Grace". Foto: AFP PHOTO/Howell Conant

Sel nädalal ilutseb Saks Fifth Avenue - nimelise kaubamaja vaateakendel väljapanek tunnustatud moe- ja filmiikooni Grace Kelly riietusstiilist.

Väljapanekus on Grace Kellyst inspireeritud kostüümid ja aksessuaarid, mille autoriteks on maailmakuulsad moeloojad, kirjutab femalefirst.

Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Ralph Lauren, Zac Posen, Ralph Rucci ja Vera Wang on ühendanud jõud, et taaselustada kõige legendaarsemad printsess Kelly look’id.

Kostüümide loomisel on ammutatud inspiratsiooni Kelly tuntumatest filmidest: «To Catch a Thief», «High Society» ja «Rear Window». Samuti taasloodi kleit, mida moeikoon 1955. aastal Oscari galal kandis. Tol õhtul valiti ta aasta parimaks näitlejannaks filmi «The Country Girl» eest .

Grace Kelly abiellus 1956. aastal prints Rainier III-ga ning temast sai Monaco printsess. Kelly hukkus 1982. aastal autoõnnetuses. Ta oli siis 52-aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles