Galerii: TFW moeshow - Britt Samoson

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt Samoson - Tallinn Fashion Week 2008
Britt Samoson - Tallinn Fashion Week 2008 Foto: Jelena Rudi
Selleks, et anda ka meie kohalikele moedisaineritele enam häälejõudu ja kõlapinda on Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud Tallinn Fashion Week.

Tallinn Fashion Week`i teeb seekord eriliseks just selle toimumiskoht -suurejoonelise moevaatemängu areeniks on värskelt valminud hooned Tallinna südalinnas: Uus ja Vana Jahuladu Rotermanni kvartalis.

Neljapäeval, 6. novembri õhtul astus seal oma loominguga rahva ette moedisainer Britt Samoson.

Samosoni sõnul on tegemist on «kokkupandavate asjadega», mis on muidu tasapinnalised aga muutuvad ruumiliseks siis, kui need selga panna.

8. novembril alates kella 14. 00-st saab näha Samosoni töid ka tasapinnalistena ja lapikutena. Esitlus toimub Rottermanni Homeart kaupluses, kus toimub disainerite showroom üritus.

«See uus lähenemine lõike tegemisele on selline leitutis, mille patenteerimisega ma hetkel tegelen.... Kui vaid bürokraatia ei oleks nii paks supp, millest läbi peab ujuma,» kommenteeris oma töid disainer ise.

Moenädala programmi vaata lisaks: www.estonianfashion.eu

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles