Supermodell astus vastu internetitrollidele, kes ta sünnitusjärgset keha narrisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Candice Swanepoel
Candice Swanepoel Foto: Instagram/Instagram

29-aastane supermodell Candice Swanepoel astus vastu pahatahtlikele internetitrollidele, kes kritiseerisid tema bikiinikeha, vaatamata sellele, et naisterahvas sai vaevu kaks nädalat tagasi teist korda emaks. 

Swanepoel võttis sõna Instagramis, manitsedes ennast naeruvääristavaid inimesi enne hoolikalt mõtlema, kui nad midagi ütlevad.

Eelmisel nädalal tekkisid internetti pildid bikiinides supermodellist, kes rannamõnusid nautis. Seepeale oli nii mõnelgi inimesel modelli kohta midagi pahatahtlikku öelda, ent Candice ei jäänud vastust võlgu.

Kuvatõmmis Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Instagram Story'st. Foto: Candice Swanepoel/ Instagram Story

«See olen mina 12 päeva pärast mu poja sündi. Kui sul on midagi halb öelda... siis talitse end. Ühiskond on vahel üksteise vastu nii õel... Tänapäevased ilustandardid on teinekord naiste jaoks võimatud, seega ma ei häbene näidata oma sünnitusjärgset kõhtu... Ma olen selle üle uhke,» kirjutas modell.

Lisades: «Ma arvan, et mul on õigus väikesele kõhule või on see kõik, sest ma olen modell? Me oleme ka tavalised inimesed, niiet lubage mul palun rannamõnusid rahus nautida.»

Kuvatõmmis Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Instagram Story'st. Foto: Candice Swanepoel/ Instagram Story

Oma teises postituses jätkas ta: «Ma ei pea oma kõhtu varjama, sest inimestel on ebarealistlikud standardid naistele. Meie loome elu... mida te teete? Naised, me oleme selles üheskoos, olge üksteise vastu kenad.»

Candice Swanepoel tervitas oma teist poega 19. juunil, lapse isa on 34-aastane Brasiiliast pärit modell Hermann Nicoli, kellega ta on koos olnud juba üle üheteistkümne aasta. Paari esimene ühine poeg sündis 5. oktoobril 2017. aastal ja tema nimeks sai Anacã. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles