Ahto Kruusmann: Thirty Seconds To Mars on ürgselt võimas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Uuno muusikatoimetaja Ahto Kruusmann
Raadio Uuno muusikatoimetaja Ahto Kruusmann Foto: EGERT KAMENIK/PM/EMF

Praeguse hetke maailma üks kuumim rockbänd Thirty Seconds To Mars annab 21. juunil Tallinna Lauluväljakul võimsa kontserdi.


Uurisime, kes kohalikest kuulsustest on kontserdile minemas ning mida nemad sellest bändist arvavad.
 

Raadio Uuno muusikatoimetaja Ahto Kruusmann: Thirty Seconds To Mars on ürgselt võimas! Minuni jõudis bänd 2009 aaasta lõpus singliga «Kings and Queens». Pärast seda tiirlesid 30STM lood minu iPodis kaks kuud järjest.

Esimene kord tekkis huvi nende live vastu, siis kui sain teada bändi laulja Jared Leto kiiksust. Jared pidavat keelduma kontserdist kui bändi reklaamitakse läbi tema näitlejakarjääri. Paljud ju kasutaks seda enda paremaks turustamiseks. Tundub, et neile on olulisem see, et inimesed tuleks kuulama muusikat mida nad teevad, mitte vaadatama Jared Letot, kes mängis mõnes kuulsas filmis ja et millise kohutava soenguga ta täna on.

Ei kujuta ette millised on nende lived ja hetkel ei huvita ka kuna see rikuks esimese emotsiooni. Olen põnevil, aga samas ei aja ootusi väga kõrgele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles