Seksikas playmate keerutab täna Privés plaate

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Rebekah
DJ Rebekah Foto: Club Privé

Rebekah Teasdale on ainus DJ maailmas, kes on piisavalt seksikas ning kaunis, et olla nii Playboy

playmate

, üks Briti parimaid fotomodelle kui ka samal ajal andekas ning tunnustatud meelelahutaja!

Kõike seda saab hea meelelahutuse järgi janunev publik näha ning kuulda täna klubis Privé!

Rebekah Teasdale on sündinud 2. jaanuaril 1980 Briminghamis, Inglismaal. Ta on endine Briti modell ning Briti meesteajakirja Maxim ajakirjanik. Rebekah alasti seeriaid ajakirjadele Daily Star, The Sun, Perfect 10 ning Playboy, teavad kõik. 2001. aasta Horvaatia Playboys oli ta kuu playmate.

«Kõik arvavad, et minu DJ-karjäär on seotud modellindusega ning alasti poseerimisega, kuid tegelikult alustasin plaatide keerutamist juba 16-aastaselt ning mingi hetk puutusin kokku modellingusega. See on suurepärane võimalus teenida, töötad poole kohaga, kuid teenid täispalka või isegi rohkem. Tänu sellele sain osta DJ-tööks vajaliku tehnika ning meeletult vinüüle ning plaate, see on tõeliselt kallis lõbu!» jutustas Rebekah.

Rebekah miksmisoskused on muljetavaldavad ning ta oskab rahva suurepäraselt kaasa elama panna. Rebekah asub plaate keerutama klubis Privé täna õhtul!

Soovid endale arvutisse seksika Rebekah taustapilti? Miks mitte – leiad selle siit.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles