Kino Artisest saab selle suve festivalikino

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kino Artis väike saal.
Kino Artis väike saal. Foto: Peeter Langovits

Euroopa filmide kantsina tuntud Artise kino reisib sellel suvel ringi mööda festivale, tuues filmikunsti festivalikülastajatele otse mätta peale kätte.

Algust tehakse juba sellel nädalal Rabarockil ning Pärnu suursündmusel Watergate´il. Vastavalt festivalide olemusele on kokku pandud ka filmikava.

Nii linastub Rabarockil veidra huumoriga «Müramuusika» (Sound of Noise, 2010), mis on kriminaalne lugu kuuest muusikaterroristist, kes ründavad avangardse olmehelidest koosneva linnasümfooniaga kõikjal laiutavat massimaitset. Watergate´il näitab Artis kolme veega seotud Tallinnfilmi klassikalist filmi: «Tulivesi», «Karge Meri» ja «Arabella».

Artis pakub kultuurset leevendust veel järgmiste festivalide udusesse ennelõunasse: juuli lõpus toimuval Viljandi rockfestivalil Rockrampil, Haapsalu linna hea muusikaga täitval Augustibluusil ning suve lõpetab Artis karmimate helidega Hip-Hop festivalil Elvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles