Uus Bondi film ajas Marjul südame pahaks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lauluväljaku Kultuurikeskuse avamine, 04.11.2008 - Marju Kuut
Tallinna Lauluväljaku Kultuurikeskuse avamine, 04.11.2008 - Marju Kuut Foto: Photo Factory
«Minu jaoks oli see nagu meie tänapäevane, mingi teatud rahvuse grupeering- hulk kirvenägusid, kes rahmeldasid ülihelikiirusel samasugustel tellingutel, nagu siin Estonia Teatri vastas üks rägadik seisab,» kommenteeris pärast eilset Bondi esilinastust laulutäht Marju Marynel Kuut.

«See, kuidas asi toimus, polnud näidatud, vaid näidati juba, et oligi toimunud... Kas oligi nii produtseeritud või oli nii lõigatud, ei oska arvata, kuid sellise kiirusega ja sada asja ühekorraga ühes sekundis toimuvat, see ajab pea lihtsalt ringi käima!»

«Mul oli noor sõber kaasas ja tal täpselt samuti hakkas pea ringi käima ja süda läks pahaks.»

«Ma ei talu muusikas sellist rabelemist ja ka mitte filmis. Polnud ka ühtegi sellist isiksust filmis, nagu eelmistes Bondides...»

«See Bondi osatäitja on nii värvitu. Ka juba tema varasem Bond oli sama värvitu. Ta kõlbab tavafilmidesse, kuid jah, kui tahetigi näidata tänapäeva kraaklejaid, siis poleks mõtet sellist pealkirja panna.»

«Vanad Bondid olid kõigele lisaks ka mõnusad ja Bondi karakter samas ka humoorikas, mis andis alati palju juurde,» oli lauljatar uue filmi suhtes kriitiline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles