Schwarzeneggeri vallaslapse ema: Maria Shriver ei ole kättemaksuhimuline

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mildred Baena
Mildred Baena Foto: SCANPIX

USA California osariigi endise kuberneri Arnold Schwarzeneggeri vallaslapse ema  Mildred Baena andis esimest korda pärast skandaali puhkemist intervjuu.

Väidetavalt ei teadnud Baena poeg, 13-aastane Joseph kaua, kes ta õige isa on, kirjutab The Telegraph.

Teismeline sai teada, et ta isa on kuulus Arnold Scwarzenegger, alles üks aasta tagasi.

Baena rääkis Briti kõmuväljaandele Hallo!, et poeg oli Schwarzeneggerist teada saades üllatunud ja rõõmus.

«Ta väljendas seda sõnaga «Cool!»,» lausus naine.

Poeg tahtvat oma isaga lähemalt tuttavaks saada.

Ka rääkis Baena Schwarzeneggeri abikaasast Maria Shriverist, kelle kõrvu jõudsid jutud abieluvälisest lapsest varem, kui mees talle sellest teatas.

Schwarzeneggeri ja Shriveri majapidajannana töötanud Baena sõnul tunnistas ta lapse olemasolu oma perenaisele üles möödunud aastal.

«Langesin ülestunnistuse ajal ta ette põlvili ja palusin andestust. Ta oli üllatunud, kuid mitte kättemaksuhimuline. Ta palus mul püsti tõusta ja me nutsime koos,» meenutas Baena.

Baena kinnitusel andis ta intervjuu, et skandaaliga kaasnenud meediakära vähendada.

Baena sõnul sai ta aru, et Schwarzenegger on ta poja isa, kui poeg teismeliseikka jõudis. Poiss sarnanes aina enam oma isaga.

«Arnold on hea mees ning ka tema kannatab selle skandaali tõttu. Ta armastab oma naist Mariat. Loodan, et nendevaheline asi laheneb,» jätkas endine majapidajanna.

Baena sõnul kahtlustas Schwarzenegger, et tema Josephi isa on, kuid naine ei paljastanud seda kaua aega.

Nii Schwarzenegger kui ka Shriver palkasid advokaadid. Shriver soovivat lahutust ning poolt nende ühisest varast, mis väidetavalt on 250 – 500 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles