Juku & Pella Acoustic Band avab Väikese Klausi suvekontserdid

, tudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim noor löökpillimängija Rauno Pella on tänavamuusikuna kätte võtnud kitarri, et saata Laur Juhan Luugi laulu.
Eesti parim noor löökpillimängija Rauno Pella on tänavamuusikuna kätte võtnud kitarri, et saata Laur Juhan Luugi laulu. Foto: Ardi Truija

Reede õhtul astub esmaspäevast taasavatud pubi Väike Klaus terrassil kontsertkavaga üles Pärnust pärit duo Juku & Pella Acoustic Band, avades selles Pärnu pubis suve jooksul korraldatavate tasuta kontsertide jada.

Esitamisele tulevad lood Eesti estraadiklassikast, kõlab nii progerokki kui poplaule. Kuulda saab omanäolisi arranžeeringuid artistidelt ja bändidelt nagu Tõnis Mägi, Olav Ehala, Porcupine Tree, Dream Theater ja paljudelt teistelt.

Otsa koolis klassikalist laulmist õppiv tenor Laur Juhan Luuk ehk Juku on olnud Lahingvombati solist ja osalenud muusikalis „Viiuldaja katusel“. Eesti muusikaakadeemias löökpilliõpetajaks studeerival Rauno Pellal on ette näidata terve plejaad bände ja kõrvalprojekte, praegu taob Pella trummi bändides Mushy, Kognito ja Trio Allantois. Samuti mängib ta Merlyn Uuskülale kitarri ja käib kõrvalhüpetena esinemas EPORDWERKiga. Ta on Pärnu linnaorkestri ja Tartu ülikooli sümfooniaorkestriga koos esinenud.

Pärnu ranna rajoonis asuvas iga päev avatud Väikeses Klausis on juhataja Marlee Masso sõnutsi  suve jooksul plaanis paar korda kuus nädalavahetustel korraldada elava muusika õhtuid. Kontserdid on külastajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles