Neljapäevasel Stilettojooksul võistleb koos naistega neli meest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekordsel Stilettojooksul võistleb koos naistega neli meest!
Seekordsel Stilettojooksul võistleb koos naistega neli meest! Foto: blogspot.com

Veebiajakri Femme korraldab koostöös Kingakaubamajaga 16. juunil algusega kell 19.00 Tallinnas, Kaarli puiestee alleel Stilettojooksu, kuhu on sel aastal registreerunud osalejaks neli meesterahvast!

 Meestele kehtivad samad reeglid, mis naistelegi: kahesajameetrine distants tuleb läbida kõrgetel kontsadel.
 
Osalema tulevad mehed põhjendavad oma osalemist sooviga naistele konkurentsi pakkuda. Meeste soov on ära proovida, mis tunne on kontsadel joosta ning nad lisasid: „ikka peab nalja tegema – elu on kino!“.

„Järjekorras juba viienda Stilettojooksuga kuulutame avatuks kingade ja miniseelikute kandmise hooaja. Jooksu eesmärgiks on propageerida naiste kauneid jalgu ning kõrgete kontsade kandmist,” märkis Silvi Grigorjeva võrguajakirjast Femme.
 
Jooksule oodatakse osalema naisi alates 18. eluaastast. Jooksudistantsi pikkus on 200 meetrit, võistlusel osalemiseks peab „jooksujalatsite“ minimaalne kontsakõrgus olema 8 cm. Kingad ei tohi olla täistallaga.
 
Eelregistreerumine Stilettojooksule lõpeb Internetis http://www.femme.ee/stiletto/ 16. juunil kell 15.00. Kes eelregistreerumisega hiljaks jääb, tulgu lihtsalt jooksupaika kohale. Jooksust osavõtt on kõigile tasuta!
 
Uhke peaauhinna eest, milleks on lõõgastav spa pakett kaheksale inimesele, hoolitseb eksklusiivne Babor SPA. Esimene, teine ja kolmas koht saavad premeeritud Kingakaubamaja uhkete stiletodega.
 
Võistluspäeval toimub ka kohapeal Liotoni kõige kaunimate jalgade pildistamine; fotode seast saab hiljem oma lemmikud valida. Kõige „äkilisemate“ jalgade omanikku premeeritakse äkilise auhinnaga.


Ole kohal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles