Pärnus esineb Itaalia bluusiguru

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Little Paul Venturi.
Little Paul Venturi. Foto: www.myspace.com/littlepaulventuriblues

Sel neljapäeval annab Pärnu Kentuki Lõvi pubis tasuta kontserdi Itaalia bluusivirtuoos Little Paul Venturi, keda peeti mulluse Haapsalu festivali “Augustibluus” parimaks esinejaks.

Kentuki Lõvi juhi Urmas Lassi teatel tutvustab kultuursele meelelahutusele rõhku panev Pärnu pubi tänavu “Augustibluusi” festivali ja nii on Tallinna maanteel asuvasse meelelahutusasutussegi oodata mitmeid eriilmelisi artiste.

Neljapäeval Pärnus esinev Little Paul Venturi on “Augustibluusi” kodulehe teatel pärit Itaaliast Vingolast.

Oma muusikuteed alustas mees klassikalise muusikaga, kuid peagi leidis ta oma tõelise kutsumuse bluusis. Little Paul Venturi laulab ja mängib ehedat varajast deltabluusi ning on tuntud oma spontaanse improvisatsiooni ja Robert Johnsonit meenutava falseti poolest.

“Little Paul Venturi esines eelmisel aastal “Augustibluusil” ja paljud bluusientusiastid leidsid ta olevat tolle aasta kava parima esineja,” teadis Lass. “Tegu on tõelisev publikumehega kelle kontserdil tavaliselt kellelgi igav ei hakka.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles