Nicole Kidman keeldub abieluõnnest rääkimast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman ja Keith Urban
Nicole Kidman ja Keith Urban Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Nicole Kidman keeldub reporteritele ütlemast, et ta on õnnelikult abielus, sest ta ei tea, mis tema ja ta abikaasa, Keith Urbani vahel, järgmisena juhtuda võib.

Kidman tunnistas, et on oma abikaasaga 16-kuulise abielu jooksul olnud kogu aeg sügavalt armunud, kuid peab avalikkusele oma südameasjadest rääkimist halba õnne toovaks, kirjutab WENN.

«Ma ei ütle seda kunagi. Osaliselt sellepärast, et intervjuud tehakse ette ära ja sa ei või kunagi teada, kuidas asjad lähevad. Inimeste kooselud on keerulised ja ilusad ja nii peaksidki asjad jääma. See on isiklik asi ja seda pole vaja massidele edastada, ütleksin mina. Me töötame selle nimel, et meie kooselu jääks püsima ja loodetavasti oleme me koos elu lõpuni,» ütles Kidman.

Kidmani ja Urbani abielu pandi proovile juba eelmisel aastal, kui kantristaarist Urban vaid mõni kuu pärast abiellumist alkoholiprobleemide tõttu võõrutusravile minema pidi.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles