Muusikud jagavad Ostuööl autogramme

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadam ja Laur
Sadam ja Laur Foto: PedroBeat

Reedel, 7. novembril, esinevad Tallinna Kaubamaja Ostuööl ja jagavad autogramme muusikud Birgit Õigemeel, Laur ja Sadam ning Kosmikud. Üritus algab kell 21.30 kaubamaja plaadipoes.



Birgit Õigemeel esitab endale armsaks saanud laulude kõrval ka loo järgmisel nädalal ilmuvalt jõulualbumilt «Ilus aeg». Kavas on ka erakordne duett Marek Sadamaga.

Laur ja Sadam laulavad lugusid äsjailmunud akustiliselt heliplaadilt «Kirjad maale», mis sisaldab ausaid ja südamest tulevaid laule. Meeste rännakutelt kogutud mõtted ja igatsused äratavad ellu Toomas Lauri viisid ja Marek Sadama sõnad.

Kosmikud annavad aga akustilise lühikontserdi, esitades palu nende sel nädalal ilmunud uuelt stuudioalbumilt «Ainus, mis jääb, on BEAT». Soovijatele jagatakse autogramme nii CD-dele kui ka juba legendaarseks saanud šokiplakatitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles