Tsiklirahvas tuuritab Hiiumaal

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorratturid sõidavad Tallinnast Hiiumaale.
Mootorratturid sõidavad Tallinnast Hiiumaale. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Reede, 1. juuli keskpäeval stardib Tallinna külje alt Laagri Maksimarketi parklast Eesti seni pikim motoparaad, mis suundub Hiiumaale üritusele “HiiuMoto 2011”.

Korraldajate teatel toetatakse motoparaadiga ühtlasi Maanteeameti suvise sõidukiiruse kampaaniat - et näidata, et ka tsiklisõbrad hoolivad endast ja teistest maanteel.

Mootorratturid suunduvad kell 14.30 eripraamiga Hiiumaale, kus jätkub paraad Sõru sadamasse. Osalejatele õpetatakse pokkerit, mis on vajalik laupäeval Hiiumaad läbiva pokkerituuri tarvis.

Õhtul esinevad Sõru sadama paadikuuris Tanel Padar & The Sun ja kontsert on lõgile avalik.

Laupäeva, 2. juuli keskpäeval stardivad tsiklimehed PokkeriTuurile ümber Hiiumaa. Mängu käigus avastavad mootorratturid nii Hiiumaad kui neil tuleb leida Hiiumaa eri paigust viis kontrollpunkti. Igas punktis saavad paraadil osalejad tõmmata mängukaardi. Õhtu lõpus saab Sõrul tuhande eurose auhinna see mootorrattur, kes on kogunud kaartidest tugevaima kombinatsiooni.

Auhinna annab üle Margus Pilt. Päev lõpeb Sõru paadikuuris kontserdiga, millel astub üles üllatusesineja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles