Seal soovib enne kontserti kummikomme

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seali staarinõudmised ei ole eriti suured.
Seali staarinõudmised ei ole eriti suured. Foto: Reuters / Scanpix

Laupäeval Pärnus esineva maailmakuulsa laulja Seali nõudmised on tagasihoidlikud, kõige tähtsamaks peab artist seda, et kõik pakutav oleks orgaaniline, mahladest hommikumunadeni.

Korraldajatel tuleb Pärnu Vallikääru tavapärase toidu ja joogi kõrvale siiski hankida Veuve Clicquot Orange Labeli šampanjat, piparmünditeed ja erilisi Haribo Black Licorice'i kummikomme. Samuti peab saadaval olema kohalik ajaleht ja kaks värsket USA Todayd, teatas veefestivali “Watergate” pressiesindaja Hele-Kai Valtenberg.

Seali “The Commitment Touri” meeskonda kuulub 28 inimest, kes samuti on veefestivalile oma nõudmised esitanud. Näiteks peab hommikusöögilauas olema kindlasti võimalus vahvleid valmistada.

Samal ajal on kogu tiim väga rahul lihtsate riietusruumidega, mingit lavatagust peenutsemist ei oota ka Seal.

Kogu vajaliku helitehnika toob artisti meeskond Pärnusse kaasa ja asub seda kontserdipäeva hommikul paigaldama. Millal Seal Eestisse jõuab, pole veel teada. Võimalik, et laulja jääb pärast kontserti Pärnusse aega veetma ja ööbima.

Et nii kõrge suurusjärgu staar pole varem Pärnus käinud, nägid “Watergate’i” korraldajad lava paigutamise planeerimisega palju vaeva. Nimelt on artistile püstitatav lava nii suur, et mahub vaevu Vallikääru puude vahele. Tänu Seali kontserdile jääb hiigellava Pärnusse mitmeks päevaks ja nii saavad võimsal pinnal toimuda kõik ülejäänud “Watergate’i” üritusedki.

Pärast Sealii kontserti toimub ürituse ametlik järelpidu klubis Sunset, kus oma uusi lugusid ja uut bändi esitleb Dave Benton. Benton on lubanud esitada ka mõningaid Seali laule.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles