Jack Bruce: Cream on Led Zeppelinist 10 korda parem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Bruce, Ginger Baker ja Eric Clapton ansamblist Cream.
Jack Bruce, Ginger Baker ja Eric Clapton ansamblist Cream. Foto: WENN

Endine ansambli Cream basskitarrist Jack Bruce jahmatas rokisõpru sellega, et kritiseeris Led Zeppelini, kuna selle taasühinemiskontsert varjutas kõik Creami taasühinemiskontserdid.

Bruce, Eric Clapton ja Ginger Baker tulid taas Creami nime all Londonis ja New Yorgis kokku 2005. aastal, kuid Bruce pelgab, et need kontserdid unustati kiirelt Led Zeppelini möödunudaastase kontserdi ümber kerkinud kära tõttu, vahendab WENN.

«Käige p**se! Zeppelin, sa oled pask. Kõik räägivad Led Zeppelinist, kuigi nad tegid ainult ühe kuradima kontserdi, ühe kuradi nõmeda kontserdi, samal ajal, kui Cream esines nädalate kaupa. Cream on 10 korda parem bänd kui Led Zeppelin,» ütles Jack Bruce.

«Eks oma roll on ka mu isiklikul kadedusel, sest selle suure rokipubliku lõid Cream ja Jimi Hendrix. Siis tuli Zeppelin ja nende jaoks oli kõik juba väga lihtne. Meie olime selle ala pioneerid, aga pioneerid ei saa alati tunnustust, mida nad väärivad,» lisas mees.

«Ja olgem ausad, Jimmy Page ei ole Eric Claptoniga võrreldav, ükskõik mida arvatakse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles