Liis Lemsalu pidas esinemist suurel laval vapustavaks kogemuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" finaal. Liis Lemsalu
"Eesti otsib superstaari" finaal. Liis Lemsalu Foto: Jelena Rudi

Elu24’le jagas pärast superstaarisaadet oma esimesi emotsioone võrratu noor laulja Liis Lemsalu.

Millised emotsioonid sind valdasid, kui su nimi ümbrikust välja võeti?

Emotsioonid … Tead, see kõik on nii emotsiooniderohke, kõik mis praegu toimunud on ja kõik need kuud, mis on nüüd möödunud. Kuidagi selline kergendustunne oli veidike, et nüüd on läbi. Ükspuha, mis nimi sealt oleks tulnud. Mul oli seesmiselt väga hea olla. Olin jõudnud siia, kuhu ma tahtsin jõuda ja see oli mu eesmärk - tahtsin kogeda superfinaali. Arvan, et Artjom tahtis ka nii kaugele jõuda. Ma olin lihtsalt nii õnnelik et olime koos selle teekonna läbinud.

Esinesid esimest korda nii suurel laval. Kuidas oli?

Tundsin ennast tegelikult veidikene vabamalt. Võimalik, et tegu oli inimeste rohke arvuga ja see, et nendelt saadav energia oli kuidagi suurem. See, kuidas nad seal kiljusid ja rääkisid, andis meile mõlemale rohkem jõudu. Väga väga meeldiv oli esineda, tõesti vapustav.

Esitasid võiduloona Beyoncé loo «Crazy in love». Miks selline valik?

Beyoncé on minu vaieldamatu lemmik, temast suuremat artisti minu jaoks ei leidu. Mõtlesin, et kuna nüüd on tegu minu viimase esitusega, siis miks mitte teha veidikene show’d. Mul oli võimalus seda teha ja kasutasin seda.

Esmaspäevast on raadiotes teie singel. Räägi sellest palun lähemalt.

Singel «Kõnnime seda teed» on tegelikult väga aktuaalne laul meile mõlemale. Tegemist on nagu teega, mida Artjomiga läbinud oleme ja mida ka teised artistid läbima on pidanud, et siia superfinaali jõuda ning sellest saatest edasi areneda. Loo sõnad kirjutas Aapo Ilves ja viisi lõi Tarvo Valm.

Kas tegemist oli sinu esimese stuudios laulmise kogemusega ning kuidas töö sujus?

See oli tõesti mu esimene kogemus. Artjomiga samas oli jälle väga mõnus seal stuudios olla, me kuidagi nagu mõistame üksteist ka muusika valdkonnas. Väga hea ja sujuv oli kõik.

Mis su vanemad sulle ütlesid?

Mis mu vanemad ütlesid? Ma tean, et nad elevad mulle oma hinges väga kaasa. Nad olid õnnelikud.

Kes sind veel saalis olid toetamas?

Mu väga head sõbrad. No ja muud toetajad ja fännid ka siis.

Millise looga sa viimases saates ise kõige rohkem rahule jäid?

Tegelikult meeldis mulle kõiki kolme väga laulda. «At last» oli sellise žanriga, mus mulle endale sobib ja meeldib. Siiri Sisaski lugu «Mis maa see on» oli jällegi midagi teistsugust. Samas mulle väga väga meeldis seda lugu laulda. Ja «Crazy in love» oli hoopis midagi muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles