Taylor Swift avaldas enda suurima hirmu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift, Billboardi Muusikaauhinnad 2018.
Taylor Swift, Billboardi Muusikaauhinnad 2018. Foto: JLRED / Scanpix

USA laulja ja miljonit lemmik Taylor Swift avaldas, et tema suurimaks hirmuks on fännide poolt rünnatud saada.

Taylor Swift rääkis endise The Beatlesi tähe George Harrisoni ja laulja Eric Claptoni muusa Pattie Boydiga, kes jagas noore lauljaga oma kogemust sellest, mida ta 1960. aastate Biitlite maania ajal koges.

«Minu esimene kogemus oli täiesti õudne. Ma nägin biitleid laulmas ühe Londoni teatris ning George ütles mulle, et ma peaksin koos sõpradega enne viimast laulu lahkuma. Seega, enne viimast laulu tõusime me kõik oma toolidelt püsti ning kõndisime kõige lähedamal oleva väljapääsu suunas. Aga seal oli terve kamp tüdrukuid. Nad tulid meile välja järgi ja lõid mind jalgadega, tõmbasid mind juustest ning lükkasid meid mööda mingit vahekäiku,» jagas Pattie Boyd enda kogemust, vahendas Metro.

«See on minu suurim õudusunenägu,» tunnistas selle järel Taylor Swift.

See on väga kummaline mõtteavaldus lauljalt, kes aastaid tagasi korraldas sotsiaalmeedia vahendusel kampaania, mille alusel valiti välja tosinkond fänni, kes said tulla tema koju koos temaga pidu panema. Siis midagi halba ei juhtunud, aga praegu pole teada, et Taylow Swift selliseid üritusi enam korraldaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles