Sam Worthington suundub uuesti kosmosesse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Worthington
Sam Worthington Foto: AP

Natuke liialdades võiks öelda, et Sam Worthington («Avatar») on mees, keda Hollywoodi filmistuudiod on viimasel paaril aastal lootnud meelitada pea et kõikidesse suurproduktsioonidesse ja nii on tema nime seostatud ka paljude selliste projektidega, millest pole ühel või teisel põhjusel lõpuks asja saanud, kirjutab Forumcinemas.ee

Seekord näib aga olevat tegu millegi enama kui lihtsalt spekulatsiooniga, kuna Worthington on väidetavalt seotud veel pealkirjata ulmeprojektiga, mille Warner Bros. äsja stsenarist Aaron Guzikowski käest ostis.

Lugu hoitakse praeguses staadiumis küll saladuskatte all, aga siiamaani lekkinud informatsiooni põhjal näib filmi keskmes olevat «maapealne kosmosesõda». See sõnapaar kõlab ehk natuke veidralt, kuna võiks ometi arvata, et kosmosesõda leiab aset kosmoses, aga ühtlasi laseb see aimata, et tulekul on midagi karmimat ja realistlikumat kui näiteks «Tähesõdade» stiilis kosmoseooper.

Unustada ei maksa ka, et eelmisel aastal levisid kuuldused, mille kohaselt pidi Worthington hakkama mängima Eagle Comicsi kosmosekangelast Dan Dare'i, ning et õiguste omanikuks oli ka tookord Warner Bros. Niisiis ei saa välistada ka seda, et käesolev salapärane linateos on hoopis Dare'i projekti edasiarendus.

Filmi produtsendiks on ka «Titaanide kokkupõrke» taga olnud Basil Iwanyk. Guzikowski on varem kirjutanud stsenaariumi narkoteemalisele thrillerile «Contraband», mis jõuab kinodesse järgmisel aastal, samuti pärineb tema sulest üksjagu positiivset tähelepanu pälvinud käsikiri «Prisoners», mis hetkel veel kaamerate ette minemas ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles